Gratis 30 dagen ontvochtigen

Test nu vrijblijvend de Qlima ontvochtigers.

In Nederland heeft ruim 1.5 miljoen huizen te maken met een vochtprobleem. Een Qlima luchtontvochtiger is de perfecte oplossing om vochtproblemen te bestrijden op een krachtige en permanente manier. Qlima biedt diverse typen ontvochtigers aan, zodat er voor elke ruimte een geschikt model te vinden is.

Neem de proef op de som
Met ruim 150.000 tevreden gebruikers en een hoge beoordeling voor de Qlima ontvochtigers bij de onafhankelijke website kieskeurig.nl worden de Qlima ontvochtigers zeer goed gewaardeerd. Zo goed zelfs, dat Qlima haar ontvochtigers 30 dagen op proef aanbiedt. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de ontvochtiger, dan kan deze binnen 30 dagen worden geretourneerd. Qlima zal dan het aankoopbedrag restitueren, minus de transportkosten.

Actievoorwaarden:
·    Stuur uw schriftelijke klacht binnen 30 dagen na aankoop (samen met de aankoopbon) naar PVG International, Euterpehof 20, 5342 CW te Oss, t.a.v. de afdeling SSD Nederland.
·    PVG neemt contact met u op voor het ophalen van de ontvochtiger. Deze dient u op de afgesproken datum onbeschadigd en in de originele verpakking aan te bieden aan onze transporteur.
·    PVG maakt het aankoopbedrag minus € 17,50 transportkosten binnen 2 weken over op uw bankrekeningnummer.

Al meer dan 30 jaar richt het bedrijf achter Qlima zich op klimaatbeheersing in huis en in de loop der jaren zijn we dan ook specialist geworden in het voorkomen van vochtproblemen.Bekijk ook
 
Qlima DD 108 (75 m³)

Qlima DD 108 (75 m³)

Omdat de capaciteit van traditionele ontvochtigers sterk...
Lees meer >
Qlima D 520 (130 m³)

Qlima D 520 (130 m³)

De Qlima ontvochtiger D 520 is voorzien van diverse innovaties,...
Lees meer >
Krachtige Qlima ontvochtiger pakt vochtproblemen aan

Krachtige Qlima ontvochtiger pakt vochtproblemen aan

De luchtvochtigheid in huis is erg belangrijk voor het welzijn...
Lees meer >