Grip op jouw energierekening

Maar liefst 86 procent van je energierekening gaat op aan kosten waar je zelf invloed op hebt. Graag geven we je 7 simpele tips.

Verder lezen

Slimmer verwarmen tijdens de koude winterdagen

Wil jij het in de winter aangenaam warm hebben zonder dat de stookkosten de pan uit rijzen? Lees voordat je de thermostaat omhoog gooit eerst onze 5 handige tips om jouw huis warm te houden, zonder hoge kosten.

Verder lezen

Pelletkachel: Duurzaam en spaarzaam kopen

Duurzaamheid is de toekomst. Iedereen probeert een steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Door een Qlima pelletkachel aan te schaffen, ben je duurzaam bezig. Lees alles over deze spaarzame investering.

Verder lezen

Ga voor de grote schoonmaak

De lente is aangebroken. Om je heen zie je de natuur ontwaken. De temperaturen stijgen en het is langer licht buiten. Helaas moeten we momenteel noodgedwongen meer tijd in en om het huis doorbrengen. Gelukkig zijn er voldoende klusjes om je bezig te houden en om je een opgeruimd gevoel te geven. We geven je graag de volgende tips.

Verder lezen

Lekker leven binnen en buiten

Door het coronavirus brengen we meer tijd in huis door dan normaal, zo werken veel mensen nu ook vanuit huis. Het leefklimaat in huis lijkt dus belangrijker dan ooit tevoren. In deze blog geven we enkele tips om jouw huis, zowel binnen als buiten, aangenamer te maken. Een gezonde luchtkwaliteit speelt hierbij een belangrijke rol. Veel mensen weten niet dat de lucht in huis vaak verontreinigd is. Ook in de tuin wil je graag zorgeloos genieten van de lange zomerse avonden. In het onderstaande artikel leggen we in enkele simpele tips uit hoe je dit kan bereiken ....

Verder lezen

Pilot met Maxeda: meer beleving voor climate comfort

In de relatie met onze handelspartners staat ontzorgen centraal; we zijn een hassle free partner die door nauwe samenwerking altijd probeert te zorgen voor gezamenlijke groei. Een goed en recent voorbeeld is onze samenwerking met Brico, onderdeel van Maxeda. Samen met deze retailer hebben we de afgelopen maanden een categoriebenadering climate comfort uitgewerkt en vervolgens uitgerold in pilot-vorm bij Brico Auderghem (België). De totstandkoming lichten we toe in deze case.

Verder lezen