Info en support Barbecues en Buitenkeukens

Beleef de vrijheid van buiten koken met een BBQ van Qlima

Qlima outdoor cooking

Outdoor cooking is erg populair en wij begrijpen dat wel. Heerlijk samen eten in de buitenlucht, waar en wanneer jij dat wilt. Er zijn zoveel verschillende manieren; grillen van vlees op een barbecue gestookt op kolen of op gas of een complete maaltijd voor je familie bereiden op een luxe buitenkeuken. Er is zoveel keuze, dat er altijd wel een barbecue te vinden is die bij jou past.

Buiten koken is echt een beleving

Iedereen beleeft het koken in de buitenlucht op zijn eigen manier. Op het strand, in de bergen of lekker thuis op het terras of op de patio. Ben je op zoek naar een flexibele oplossing of wil je de luxe van een echte keuken? Qlima heeft een breed assortiment barbecues, van modellen op gas of kolen, plancha bakplaten tot luxe buitenkeukens.

De flexibele buitenkeuken

Wil je graag barbecueën wanneer en waar jij dat wilt? Dan is bijvoorbeeld het tafelmodel barbecue Njoy de oplossing. Njoy is de kleine lichtgewicht onder de barbecues, gestookt op kooltjes in combinatie met een gel. Daardoor kan de Njoy zowel binnen als buiten veilig gebruikt worden. Begint het onverwachts te regenen of wil je in de winter barbecueën, dan kan dat! Maar ook op het strand, in de bergen of op de camping. Dit tafelmodel neem je overal mee naartoe voor een heerlijke maaltijd van gegrild vlees, vis of groente.
Qlima heeft ook nog andere portable barbecues op gas of kolen voor het grillen, roosteren of slow cooking van je eten. Dit zijn kleine modellen die je overal kunt gebruiken zoals op de camping, terras of balkon. Deze barbecues kunnen ook op een bijbehorende inklapbare trolley geplaatst worden zodat de BBQ op een goede kookhoogte staat maar dat je de outdoor cooker ook makkelijk en veilig kunt verplaatsen.

De luxe buitenkeuken

Wil je graag de luxe van je keuken ook buiten beleven en een groter gezelschap van een heerlijke maaltijd kunnen voorzien? Dan kan dit met de buitenkeuken op gas van Qlima. Het assortiment buitenbarbecues bestaat uit een aantal modellen van compact  met 2 branders tot een grote variant met 4 krachtige warmteverdelers en opbergruimte. Een strak ontwerp, hoge kwaliteit en eenvoudig te bedienen. Je maakt veilig, heerlijke gerechten op de buitenkeukens van Qlima.

Vind hier de barbecue of buitenkeuken die bij je past!