Info en support Brandstofkachels

Gerelateerde Informatie

Bijverwarmen met Qlima brandstofkachel

Sommige ruimtes lijken nooit echt warm te worden, hoe hoog je de cv ook zet. Met gericht bijverwarmen via  een verplaatsbare kachel wordt het toch behaaglijk. Tegen lagere energiekosten.

Verder lezen

Bespaar op maandlasten met Qlima Kachels

De verplaatsbare kachels van Qlima worden steeds vaker gebruikt om de maandlasten te verlagen. Door gericht te verwarmen kun je met een verplaatsbare kachel direct besparen.

Verder lezen

Voordelen Petroleumkachel t.o.v. Gaskachel of Elektrische Kachel

Een groot voordeel van het verwarmen met een petroleumkachel is dat dit zeer zuinig is. Bovendien zijn Qlima petroleumkachels zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in te stellen.

Verder lezen

Sneller en zuiniger verwarmen met een Petroleumkachel

Beschikt een ruimte helemaal niet over CV dan moet een alternatieve oplossing gezocht worden. Een voordelig en daarmee uitstekend alternatief is de verplaatsbare petroleumkachel.

Verder lezen

Verplaatsbare Laserkachel met vorstpreventie

Een Qlima Laserkachel kan gebruikt worden om in hartje winter ruimtes vorstvrij te houden. De ingebouwde vorstbeveiliging bewaakt permanent de temperatuur. Daalt deze tot 5°C, dan slaat de kachel automatisch kort aan.

Verder lezen

Verwarmen zonder CV

Als je in een ruimte geen verwarming hebt, dan is een energiezuinige mobiele petroleumkachel een goede oplossing. Ook als een ruimte zelfs geen stroomaansluiting heeft.

Verder lezen

Petroleumkachel, ideaal voor zolder, werkplaats of hobbyruimte

Met een energiezuinige petroleumkachel kies je voor een slimmere oplossing, zelfs als een ruimte helemaal niet over een stroomaansluiting beschikt.

Verder lezen

Zuinige kachel voor kantoor, serre en tuinhuis

Met een energiezuinige petroleumkachel kies je voor een zuinigere en behaaglijkere oplossing, zelfs als een ruimte niet over een stroomaansluiting beschikt. Ideaal voor serre, kantoor en tuinhuis.

Verder lezen

Verwarmen met een petroleumkachel

Geen energie verspillen en het toch behaaglijk warm hebben. Dat is de grote kracht van gericht verwarmen van Qlima kachels in vergelijking met centrale verwarming.

Verder lezen

Goedkoop bijverwarmen

Vergelijk je de energiekosten per uur van een elektrische kachel met de kosten van een petroleumkachel, dan is een petroleumkachel aanzienlijk goedkoper...

Verder lezen

Bijverwarmen met een petroleumkachel

Met gericht bijverwarmen via airconditioning of een verplaatsbare kachel wordt het toch behaaglijk. Tegen lagere energiekosten...

Verder lezen

Energie besparen met bijverwarming

Petroleumkachels hadden lange tijd een ouderwets imago. Maar dankzij productinnovaties zijn de moderne modellen heel geschikt als energiezuinige bijverwarming....

Verder lezen

Dubbelglasbranderkachels van Qlima

De dubbelglasbranders van Qlima optimaliseren de verbranding. Door de efficiënte brander is de kachel razendsnel op temperatuur en kun je ze overal in huis gebruiken ...

Verder lezen

5 tips om te besparen op je energienota

Wanneer je echt wilt besparen op de maandelijkse energielasten dan is de eerste stap het minder (vaak) inschakelen van de dure CV. De verplaatsbare kachels...

Verder lezen