Info en support Kachelbrandstof

Qlima Performance Meter voor Juiste Keuze Brandstof

Door Qlima Premium Quality Fuels te gebruiken garandeert Qlima de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het hoogste comfort. Alle Qlima Premium Quality Fuels leveren uitmuntende prestaties. Qlima brandstoffen zijn door heel Europa verkrijgbaar. Jaarlijks brengt Qlima tussen de vier en zes brandstofvarianten op de Europese markt. Deze varianten onstaan vaak doordat wet- en regelgeving per land kan verschillen.

Qlima Performance Meter voor Juiste Keuze Brandstof

Qlima Performance Meter

Om het verschil tussen de Qlima varianten op een niet te technische manier uit te leggen, is de Qlima Performance Meter ontwikkeld. Van elk label worden vier aspecten gemeten, waarvan de uitkomsten op eenvoudige wijze zijn weergegeven.

1. Kwaliteit

De kwaliteit van Qlima brandstof wordt voortdurend bewaakt door externe laboratoria. Deze organisaties behoren tot de beste van de wereld met betrekking tot inspectie, testen en controleren. Het resultaat is betrouwbare, schone en veilige Premium Quality Fuel met een hoog vlampunt, verpakt in 100% wegwerp en recycleerbare PET eco can.

2. Geurloos

Een zeer laag aromaten gehalte resulteert in een geurloze brandstof. De meest pure kachelbrandstoffen bestaan volledig uit synthetische isoparaffines. Deze op isoparaffine gebaseerde brandstoffen zijn geurloos. Behalve de brandstof is de kwaliteit van de kachel essentieel om je te verzekeren van een geurloze werking.

3. Efficiëntie

Viscositeit is de ‘dikte’ van een vloeistof. Naarmate een vloeistof minder dik is, zal het makkelijker kunnen bewegen. Synthetische isoparaffines zijn de brandstoffen met de laagste viscositeit, waardoor deze makkelijker door de kachel brander kan vloeien.

4. Comfort

De zuiverheid en viscositeit van brandstof heeft invloed op de economische levensduur van de kachel en haar onderdelen. Synthetische isoparaffines zijn de zuiverste brandstoffen met de laagste viscositeit, waardoor optimale verbranding gegarandeerd wordt. Het resultaat is het hoogste comfort, dankzij een geurloze verbranding en een aanzienlijke verbetering van de prestaties en levensduur van de kachel. Meer comfort vind je ook terug in de wegwerp PET eco can.

Verder lezen

Qlima verkooppunt

Vind hier de winkels en online verkooppunten bij jou in de buurt. 

undefined