Info en support Luchtreinigers

Een schone lucht met Qlima luchtreinigers

Een Schone Lucht met Qlima LuchtreinigersBinnenlucht bevat vaak veel meer vervuiling dan de buitenlucht. Om de grote verscheidenheid aan verontreiniging uit de lucht te halen zijn luchtreinigers zeer effectief. De overlast van allergieën vermindert, net zoals de ongewenste en nare luchtjes die soms in verschillende ruimtes kunnen blijven hangen.

undefined


Met een luchtreiniger kun je genieten van een schone en gezonde lucht die weer van positieve invloed is op jouw gezondheid en welbevinden. Allemaal dankzij het verfijnde 3-laags filtersysteem.

Verlichting bij allergieën

Tijdens de lente en in de zomer hebben veel mensen last van rondzwevende stuifmeelpollen met hooikoortsklachten als gevolg. Qlima luchtreinigers zuiveren de lucht en hierdoor verminderen deze veelvoorkomende klachten. Zo lost de gaasfilter al het grovere werk op en vangt de HEPA-filter, een vinding afkomstig uit de professionele clean room technologie, pollen op uit de lucht. Maar rondzwevende pollen zijn niet de enige oorzaken van allergieën. Ook huisstof en mijten kunnen van negatieve invloed zijn op de luchtwegen. Deze worden door het HEPA-filter uit de lucht gehaald. Alle klachten die je hier van ondervindt, kun je een heel jaar door beperken tot een minimum door het gebruik van een Qlima luchtreiniger.

Schone lucht

Dankzij het actieve koolfilter kun je met een Qlima luchtreiniger zelfs schadelijke gassen en onaangename geuren aan de lucht onttrekken. Zo is de sigarettenrook al snel niet meer te ruiken. Maar ook andere ongewenste dampen, geuren en stank die erg hinderlijk kunnen zijn, worden snel uit de lucht verwijderd.

Luchtreiniger met ionisator

Qlima luchtreinigers halen niet alleen ongezonde bestanddelen uit de lucht, ze voegen ook positieve elementen toe. Dit gaat via de ingebouwde ionisator die negatieve ionen toevoegt aan de lucht. In de vrije natuur zijn deze over het algemeen al voldoende aanwezig, maar binnenshuis is vaak sprake van een nijpend tekort waardoor het al snel bedompt aanvoelt en muf ruikt. Bovendien veroorzaakt dit in veel gevallen hoofdpijn, duizeligheid en concentratieverlies. Door opnieuw negatieve ionen aan de lucht toe te voegen, wordt deze weer zuiver en fris. Qlima luchtreinigers herstellen de natuurlijke ionenbalans, zo neemt de luchtvitaliteit toe en voel je je weer prettiger.

Verder lezen over luchtreinigers

 

undefined