Info en support Luchtreinigers

Luchtreiniger voor gezonde lucht

Luchtreiniger voor Gezonde LuchtVerontreinigde lucht in huis is tegenwoordig een serieus probleem. Ook al omdat veel woningen dermate goed geïsoleerd zijn, dat er nauwelijks nog sprake is van natuurlijke ventilatie. De overheid adviseert dan ook om actief te ventileren, maar in gebieden met veel verkeer of industrie is dat lang niet altijd goed mogelijk. Zeker bij mist en een hoge luchtvochtigheid dringen dan juist fijn stof en andere ongewenste deeltjes binnen. Ook in de pollentijd komt het probleem juist van buiten.

Huisstofmijt, pollen en andere ziekmakers

Het huisklimaat is vaak een bron van klachten. In elke ruimte bevinden zich huisstofmijten, stofdeeltjes, bacteriën en andere allergenen. Dat zie je niet met het blote oog, maar je voelt het wel. Zeker als je last hebt van benauwdheid of astma of wanneer je allergisch bent voor bepaalde elementen in de lucht.

Een verontreinigd binnenklimaat is ook vaak de oorzaak van stress, hoofdpijn, chronische verkoudheid en algemene klachten van onbehagen. Dat vraagt om frisse, gezonde lucht in huis. Een luchtreiniger van Qlima is een uitstekende oplossing om klachten te verminderen of te voorkomen. Qlima, zuivert de lucht in huis!

Meer lezen over luchtreinigers