Info en support Luchtreinigers

Wees voorbereid op pollentijd met luchtreiniger

Wees Voorbereid op Pollentijd met LuchtreinigerPollenallergie wordt ook wel hooikoorts genoemd. Eigenlijk een rare benaming, want van koorts is geen sprake. Bovendien is niet hooi de boosdoener, maar zijn dat de stuifmeelkorrels (pollen) van bepaalde bomen, grassen en kruiden die door de lucht zweven.

Overgevoeligheid voor pollen

Bij mensen die daar allergisch voor zijn geworden, leidt dit tot een overgevoeligheidsreactie, vooral van het neusslijmvlies. Met als gevolg doorlopend niezen, een loopneus en een verstopte neus. Vaak gaan deze klachten vergezeld van jeukende ogen, keel en oren. Wanneer de allergie opspeelt, hangt samen met de bloeiperiode van de betreffende pollen. Grofweg ligt de pollenpiek van april tot september.

Luchtreiniger biedt verlichting in de pollentijd

Een luchtreiniger van Qlima is een uitstekende oplossing om pollen uit de lucht te filteren. Qlima, zuivert de lucht in huis. Kern van de Qlima luchtreinigers is het HEPA filter dat tot 99,97% van de kleine deeltjes, zoals pollen, schimmels en bacteriën, opneemt. Grove deeltjes en luchtjes worden verwijderd. Luchtvitaminen worden aan de lucht toegevoegd voor een vitaliserend effect.

Verder lezen over luchtreinigers

 

undefined