Info en support Mobiele airconditioners

Ideale Airconditioner voor Werkplek Thuis

Ideale Airconditioner voor Werkplek ThuisDe temperatuur en luchtvochtigheid in huis zijn van grote invloed op je concentratievermogen. Onderzoek wijst uit dat we het beste presteren bij temperaturen van circa 21ºC en een relatieve luchtvochtigheid van 50%. Om deze ideale omstandigheden te bereiken wordt er voor (thuis-) werkplekken steeds vaker gebruik gemaakt van een airconditioner, zowel split als mobiel.

Echte klimaatmanager

De mobiele units bieden ’s zomers direct verkoeling, terwijl de vast gemonteerde split modellen de temperatuur jaarrond op een comfortabel niveau houden. Het verfijnde filtersysteem zorgt het hele jaar door voor een gezond leefklimaat. Pollen, stofdeeltjes en nare geurtjes maken geen kans. Dit zorgt voor optimale omstandigheden om goed te kunnen werken.

Voordelig en energiezuinig

Alle Qlima split unit airconditioners zijn onderdeel van de energiezuinige Inverter-serie van Qlima. Doordat deze slimme Inverters hun werkingsgraad continu aanpassen, kan een constante temperatuur gewaarborgd worden. Zo word je niet blootgesteld aan tocht en schommelende temperaturen. Bovendien is het energieverbruik tot wel 35% minder ten opzichte van standaardairco’s die voortdurend aan- en afslaan. Alle modellen hebben dan ook een gunstige energieklasse. Beter voor de portemonnee en het milieu!

Split unit makkelijk te installeren

De meeste Qlima split unit airconditioners zijn voorzien van een handige snelkoppeling. In combinatie met de 4 meter voorgemonteerde koelleidingen maakt dit de installatie heel eenvoudig, zodat je het merendeel van de werkzaamheden zelf uit kunt voeren. Alleen voor het activeren van de snelkoppeling tussen de binnen- en buitenunit hoeft nog een geautoriseerde professional te worden ingeschakeld. Dat scheelt aanmerkelijk in kosten en snelheid. Na bestelling wordt de airco aan huis geleverd, met uitgebreide installatiehandleiding. Qlima heeft ook modellen die volledig door de installateur geïnstalleerd dienen te worden. Ideaal wanneer je zelf niet zo handig bent, of wanneer de afstand tussen binnen- en buitenunit meer dan 4 meter bedraagt.

Van alle gemakken voorzien

Qlima airco’s produceren weinig geluid, zeker wanneer je kiest voor een Inverter-model. Verder zijn zowel de mobiele als de split unit airco’s van Qlima voorzien van een timer zodat het gewenste moment van in- of uitschakelen bepaald kan worden. Een afstandsbediening behoort ook tot de standaarduitrusting.

Direct verkoeling met mobiele airco

Wil je vandaag nog verkoeling? Kies dan voor een mobiele airconditioner van Qlima. Deze kun je direct in gebruik nemen en dankzij de handige wieltjes kunnen deze modellen eenvoudig verplaatst worden naar iedere ruimte waar je verkoeling nodig hebt. Door het ‘plug and play’ principe en zijn ze direct gebruiksklaar. Makkelijker kan niet!

Qlima, een merk dat staat als een huis

Je lekker voelen in huis, daar draait het om. De kwaliteit van de lucht in huis speelt daarbij een belangrijke rol. Qlima is niet voor niets al 30 jaar dé expert in klimaatbeheersing in huis. Met ruim 5 miljoen verkochte producten in heel Europa ben je verzekerd van een betrouwbare partner. Alle producten worden uitgebreid getest , zodat de kwaliteit gegarandeerd is. Bij je airco ontvang je uitgebreide productdocumentatie, zodat je alle mogelijkheden optimaal kunt benutten. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staan onze deskundige klantenservicemedewerkers voor je klaar.

Natuurlijk kun je ook het complete gamma split unit airco's of mobiele airco's online bekijken of een Qlima dealer bij je in de buurt bezoeken.