Info en support Petroleumkachels

Bespaar op maandlasten met Qlima

Besparen op maandlasten met Qlima kachelsDe verplaatsbare kachels van Qlima worden steeds vaker gebruikt om de maandlasten te verlagen. Geen wonder, als je weet dat de centrale verwarming zo’n 75% van het gas verbruikt.

Gericht verwarmen, direct besparen

Door gericht te verwarmen kun je met een verplaatsbare kachel direct besparen. Een Qlima kachel verwarmt alleen de ruimte waar je het behaaglijk wilt hebben, terwijl een cv veel energie verspilt.

undefined


Natuurlijk is een Qlima kachel ook de ideale oplossing voor ruimtes zonder centrale verwarming. Een afvoer of leidingen zijn namelijk niet nodig. Enkel wat ventilatie. Een Qlima kachel is direct klaar voor gebruik en snel op temperatuur.

Moderne kachels

Qlima Laserkachels hebben een geavanceerd besturingssysteem waardoor je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig in kan stellen. In combinatie met de timerfunctie is de ruimte altijd op het gewenste moment op temperatuur. De slimme kachel kiest automatisch het meest efficiënte verbrandingsniveau. De spaarstand handhaaft zeer nauwkeurig de ingestelde temperatuur. Zo brandt de kachel bijzonder zuinig. Laserkachels hebben een minimum aan stroom nodig, maar bieden meer comfort. Een kouskachel werkt zonder stroomaansluiting. 

undefined

Qlima kachels zijn een veilige keuze

Alle Qlima Laserkachels zijn voorzien van een kinderslot, een veiligheidsstop en een oververhittingsbeveiliging. Daarmee is het één van veiligste vormen van bijverwarming. Verder is Qlima een uiterst duurzame keuze. Op alle Qlima petroleumkachels krijg je standaard 4 jaar garantie.

Zoek een webshop of verkooppunt bij jou in de buurt

Al meer dan 30 jaar heeft Qlima de petroleumkachel doorontwikkeld. Een Qlima petroleumkachel vult de ruimte met een heerlijke, behaaglijke warmte die aanvoelt als een warme deken. Er zijn twee typen Qlima petroleumkachels. Voor beide typen worden hoogwaardige materialen gebruikt met standaard 4 jaar garantie. 

Onze meest verkochte kachels

  1. Qlima SRE3531C-2 - Aantrekkelijk geprijsde laserkachel tot 120 m³
  2. Qlima R4224TC - Moderne klassieker zonder gas, afvoer en stroom
  3. Qlima SRE8040C - Krachtige laserkachel met capaciteit tot 170 m³

undefined

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de Qlima Nieuwsbrief