Qlima dealerbeleid

Een airconditioner, ontvochtiger of brandstofkachel is geen apparaat dat je dagelijks aanschaft. Qlima helpt je graag een bewuste keuze te maken. De dealers die onze producten verkopen, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in klimaatbeheersing in huis. Ze kunnen je dus op maat advies geven over het juiste Qlima apparaat voor jouw woning. Hun advies, plus onze garantie en service bieden je zekerheid dat je een kwaliteitsproduct koopt dat past bij jouw behoeften.

Qlima in heel Nederland verkrijgbaar

In vrijwel elke woonplaats in Nederland worden Qlima producten verkocht. Bij bouwmarkten, witgoedketens, elektronica zaken en zelfs watersportwinkels.

Een verkooppunt van petroleum kachels, airco's of andere Qlima producten voor verwarmen, koelen, ontvochtigen, bevochtigen of luchtreinigen in de buurt vind je eenvoudig via deze website. Je hoeft op de webpagina met de dealer zoeker alleen je postcode in te vullen.

Je kunt ook aangeven of je een dealer zoekt die producten in huis heeft op het gebied van verwarmen (o.a. kachels), koelen (mobiele airco's, split unit airco's), ont- en bevochtigen en/of lucht zuiveren. Je kunt ook zien of een dealer reparatie of onderhoud kan verzorgen. Bij een dealer kun je diverse modellen in de showroom bekijken. Online kijken en kopen kan ook. Qlima biedt haar producten aan via betrouwbare bedrijven op internet.

Vakkundige Qlima dealers

De technologie van klimaatbeheersing in huis ontwikkelt zich razendsnel. Aan de hand van workshops en trainingen informeert Qlima haar dealers hierover. Wanneer je in de winkel je wensen kenbaar maakt, kan de dealer alles vertellen over het best passende product en hoe je op energiekosten kunt besparen. Ook de benodigde capaciteit van een laserkachel of airconditioner wordt voor je berekend.

Reparaties / garantie Qlima producten

Afhankelijk van het product geeft Qlima je 2 of 4 jaar garantie op haar klimaatproducten. Binnen deze periode verhelpen wij alle materiaal- en fabricagefouten kosteloos conform garantievoorwaarden zoals vermeld in de gebruiksaanwijzing. Is een apparaat defect, dan kun je deze via het aanmeldformulier eenvoudig aanmelding voor onze reparatie service.

Over Qlima

Waarom Qlima?

Al meer dan 35 jaar klimaatspecialist

Profiel van een merk met visie

Uitstekende kwaliteit voor de beste prijs

2 tot 4 jaar garantieundefined