Uitstekende kwaliteit voor de beste prijs

Qlima loopt al meer dan 35 jaar voorop in klimaatbeheersing in huis. Voor verwarmen, koelen en het reguleren van de luchtvochtigheid vind je bij ons een compleet assortiment producten. Wij werken voortdurend aan innovaties op het gebied van techniek en design, waarbij we onvoorwaardelijk kiezen voor duurzame oplossingen. Door de jaren heen hebben wij specialistische kennis en een goede naam opgebouwd, van Qlima kun je zonder meer het beste verwachten.

Wanneer je overweegt een petroleumkachel, airconditioner of luchtontvochtiger aan te schaffen, dan kijk je ongetwijfeld eerst kritisch rond naar wat er te koop is. Je zult al snel ontdekken dat Qlima aan de bovenkant van de markt zit. Onze producten staan bekend als kwalitatief hoogwaardig en bedienen daarmee het midden- en topsegment. Gezien hun lange levensduur zijn ze de investering echter ruimschoots waard. Qlima producten zijn goedgekeurd door internationale instanties en voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid. In verbruik zijn ze ronduit zuinig, waardoor je op energiekosten bespaart.


Uitstekende kwaliteit voor de beste prijs

De aanschaf van een Qlima-product biedt het voordeel van onze service en garantie. Voor petroleumkachels geldt een garantietermijn van 4 jaar. Op andere producten bedraagt de garantie minimaal 2 jaar. Binnen deze periode verhelpt onze technische dienst fabricage- en materiaalfouten kosteloos conform de garantievoorwaarden in de gebruikshandleiding.

Qlima heeft voor al haar producten onderdelen in voorraad. Ook voor oudere modellen kun je deze in de meeste gevallen nog nabestellen. Dat onze producten hun waarde behouden, blijkt uit de levendige tweedehands markt. Dealers zijn trouw en hebben reeds een jarenlange relatie met Qlima, hier kun je altijd terecht met uw vragen. Maar ook het service team of de technische dienst van Qlima staat je graag telefonisch te woord.

Lange levensduur

Qlima verkoopt haar producten in Nederland via een omvangrijk dealernetwerk. Zij bepalen binnen bepaalde grenzen zelf de prijs van een product op basis van een adviesprijs. Gezien de zekerheden op het gebied van kwaliteit en service die Qlima biedt, ben je in aanschaf misschien iets duurder uit vergeleken met goedkopere modellen van andere aanbieders. Maar als je meerekent hoe lang een echte Qlima meegaat, blijkt de verhouding tussen prijs en kwaliteit wel degelijk gunstig. Je krijgt in alle opzichten waar voor je geld.

 

Over Qlima

Al meer dan 35 jaar klimaatspecialist

Profiel van een merk met visie

2 tot 4 jaar garantie

Qlima dealerbeleidundefined