Verwarmen met de 61-serie split unit airconditioners van Qlima

SC6126
SC6126 split unit airconditioner
85m³
SC6135
SC6135 split unit airconditioner
100m³
SC6153
SC6153 split unit airconditioner
145m³

Het hele jaar door een aangenaam klimaat in huis

De split unit airconditioners van Qlima kunnen koelen, verwarmen en ontvochtigen. Ook reinigen ze de lucht in de ruimte. Hierdoor kun je het apparaat het hele jaar door gebruiken om het klimaat in jouw woning of werkruimte aangenaam te houden. Alle apparaten maken gebruik van een zuinig luchtwarmtepompsysteem. Meer informatie over de werking vind je hier

Verwarmen

De split unit airconditioners van Qlima kunnen verwarmen tot een temperatuur van 26℃, zo kun je je kachel in de winter wat vaker uit laten staan. Dit kan veel kosten schelen, zeker met de huidige gasprijzen.

Koelen

Heel het jaar door een koele slaapkamer, woonkamer of werkkamer. Ook wanneer het buiten erg warm is, met een split airco van Qlima zorg je altijd voor een behaaglijke temperatuur in huis. En dat met energielabel a++ of hoger. 

 

 

Ontvochtigen

Bij een lager vochtgehalte kost het minder energie om een ruimte te koelen of te verwarmen. Daarom kunnen alle split airco's van Qlima ook vocht uit de lucht halen en deze afvoeren naar buiten toe. 

Energiezuinig

Onze split unit airconditioners zijn warmtepompen. hierdoor zijn ze tussen de 3.5 en 4.5 maal efficiënter dan andere verwarmingsoplossingen. Een warmtepomp creëert namelijk geen warmte, maar haalt deze uit de buitenlucht en verplaatst hem naar binnen. Wat veel minder stroom kost.

Alle Qlima split unit airco’s zijn uitgerust met het energiezuinige Inverter-systeem. De modulerende compressor past continu de werking aan de omgeving aan. Dit maakt de airco’s tot wel 35% zuiniger dan conventionele modellen. De airco's koelen met energielabel A+++, alleen het grootste model koelt met A++.

Doordat je de split airco's ook kunt inzetten om te verwarmen ben je in de winter veel minder afhankelijk van het gas. Dat is gunstig voor het milieu en jouw portemonnee. Zeker wanneer je je eigen stroom opwekt met zonnepanelen bespaar flink door te verwarmen op stroom met een zuinige airconditioner. De airconditioners verwarmen met energielabel A++, het grootste model met A+. 

Meer weten over de werking van split unit airconditioners? Lees onze informatieve blog!

Installatie

Je kunt de split unit airconditioners van Qlima zelf thuis installeren, alleen de laatste stap, het koppelen van de koelleidingen, moet door een gecertificeerde monteur gedaan worden. Dit is wettelijk verplicht. Deze dienst zit bij de prijs van de SC61-serie split airconditioners inbegrepen en wordt uitgevoerd door een monteur van Heijmans. 

Meer weten? Kijk op Qlima.nl/monteur

Productinformatie

Meer weten over de verschillen tussen de modellen en andere handige productinformatie? Klik dan hier.

Winkelaankoop

Koop jij de airco liever in een fysieke winkel? Dat kan. Klik hier om op zoek te gaan naar een winkel bij jou in de buurt. Tip; check wel eerst assortiment om er zeker van te zijn dat ze de door jou gezochte producten op voorraad hebben.