Decoratieve ethanol sfeerhaard FFB 105

Decoratieve ethanol sfeerhaard

FFB 105

Decoratieve ethanolhaard

Decoratieve ethanolhaard

Omvalbeveiliging

Omvalbeveiliging

Hoge temperatuur veiligheidsglas

Hoge temperatuur veiligheidsglas

Ontworpen om eenvoudig bij te vullen

Ontworpen om eenvoudig bij te vullen

Decoratieve ethanol sfeerhaard FFB 105 zwart

Sfeerverhoger op tafel

Ventilatorkachel - Deze Qlima EFH 1500 elektrische kachel is fraai vormgegeven en biedt de mogelijkheid om op een voordelige manier kortstondig bij te warmen. Stekker in het stopcontact en het model verspreidt direct een aangename warmte.
Vind een winkel

Beschrijving

De sfeermaker thuis Het binnen of buiten gezellig maken met een sfeervol ‘vuurtje’? Met de Qlima sfeerhaard FFB 105 – de naam zegt het al – zorg je makkelijk voor extra sfeer. De ethanol laat mooie vlammen. Ook al koop je deze haard dus voornamelijk vanwege het sfeerelement, hij geeft zelfs daadwerkelijk ook een beetje warmte af. Veiligheid voorop De Qlima sfeerhaard FFB 105 brandt op ethanol en is veilig en makkelijk te gebruiken. Zeker met rondrennende of spelende kinderen in de buurt moet dat een hele geruststelling zijn. Veiligheid staat bij Qlima voorop. De sfeerhaarden hebben altijd een ingebouwd veiligheidsmechanisme. Doordat de branderkamer zo goed is ontworpen, kan de ethanol er niet uitlopen. Sterker nog: je kunt de haard zelfs op de kop houden, zonder dat de brandstof eruit loopt. Geen lekgevaar Onverhoopt bij het vullen van de sfeerhaard toch iets geknoeid? Dan loopt de brandstof in een daarvoor bestemde lekbak die ook weer zo ontworpen is dat er niets uit kan lopen. Het absorptiemateriaal is bovendien zo sterk en goed dat er geen morsgevaar is. Designed for easy filling dus. Gehard glas Het glas in de Qlima sfeerhaard FFB 105 is gehard glas dat tegen hoge temperaturen kan. De randen van het glas zijn goed afgewerkt, waardoor er nergens scherpe hoekjes aan zitten. Je kunt dus wel zeggen dat deze sfeerhaard ‘monkeyproof’ is. Voordelen van de Qlima sfeerhaard FFB 105: • Sfeer in een handomdraai • Makkelijk te vullen en gebruiken • Met ingebouwd veiligheidsmechnisme: lekken en knoeien kan niet • Geen rookontwikkeling, vonken of asresten Van plantstof tot brandstof Ethanol is de brandstof die gebruikt wordt om de sfeerhaard te laten branden. Het is schoon, veilig te gebruiken in een Qlima sfeerhaard en vrijwel geurloos. Domestix bio-ethanol is een zeer schone brandstof en zeer geschikt voor Qlima sfeerhaarden. Het is van plantaardige oorsprong, in dit geval de suikers van planten zoals maïs, suikerbiet en tarwe. Dit zijn allemaal biologische, hernieuwbare grondstoffen. De vervaardiging van deze vloeibare brandstof is daarmee ook goed voor minder CO2-uitstoot.

Alle voordelen

  • Decoratieve ethanolhaard
  • Omvalbeveiliging
  • Hoge temperatuur veiligheidsglas
  • Ontworpen om eenvoudig bij te vullen
  • Dover inbegrepen

Specificaties

Productnaam Decoratieve ethanol sfeerhaard FFB 105 zwart

EAN code 8713508775890

Model FFB 105

Kleur Zwart

Product type Decoratieve ethanol sfeerhaard

Gewicht - unit 3.44

Afmetingen (b x d x h) 355 x 180 x 205

Inbegrepen - afstandsbediening Nee

Veiligheid Dubbele veiligheids brander, Omvalbeveiling

Brandstof type Bio-ethanol

Vermogen brander 1340

Brandduur 130

Brander materiaal Roestvrij staal

Tankinhoud brander 480

Qlima absorbtiesysteem Ja

Type glas Getemperd glas

Dover Ja

Voor ruimtes tot 100

Geschikt voor oppervlakten 40

Handleidingen en documentatie

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen

  • Decoratieve ethanolhaard Decoratieve ethanolhaard
  • Omvalbeveiliging Omvalbeveiliging
  • Hoge temperatuur veiligheidsglas Hoge temperatuur veiligheidsglas
  • Ontworpen om eenvoudig bij te vullen Ontworpen om eenvoudig bij te vullen
  • Dover inbegrepen Dover inbegrepen

Ontdek het gemak van Qlima! 

Onze hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar op diverse locaties, zowel online als in fysieke winkels. Of je nu de voorkeur geeft aan het comfort van online winkelen of liever persoonlijk advies en service krijgt in een winkel, Qlima is altijd binnen handbereik.