Paraffine Extra

Paraffine

Extra

Vloeibare brandstof voor draagbare brandstofkachel

Vloeibare brandstof voor draagbare brandstofkachel

Comfortabele warmte

Comfortabele warmte

Praktische draagbeugel

Praktische draagbeugel

Extra 20L

Ga voor de ultieme win-win met Qlima Extra, de kachelbrandstof die jouw verwachtingen overtreft, maar toch betaalbaar is! Met de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt, biedt Qlima Extra het gemak dat je zoekt, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid van deze A+-kwaliteit vloeibare brandstof.
Vind een winkel

Beschrijving

Qlima Extra is jouw all-in-one oplossing, een universele brandstof die geschikt is voor elk type brandstofkachel. Geniet niet alleen van warmte, maar draag ook bij aan een groenere wereld. Onze PET-tank is 100% recyclebaar en helpt bij het creëren van nieuwe voorwerpen, terwijl de kwaliteit en zuiverheid van de brandstof behouden blijven.

Veiligheid staat voorop met Qlima Extra! Met een zeer hoog vlampunt boven de 68°C en een laag aromatische koolwaterstofgehalte van slechts 0,3%, biedt deze brandstof topprestaties zonder enig veiligheidsrisico. Perfect geschikt voor omgevingen waar voldoende ventilatie mogelijk is.

Qlima Premium Quality Fuels
Dompel jezelf onder in de absolute zekerheid van Qlima Premium Quality Fuels, de onbetwiste Europese marktleider op het gebied van kachelbrandstoffen. Met Qlima kies je niet alleen voor warmte, maar voor een ongeëvenaarde kwaliteit die ons tot de top van de brandstofindustrie brengt. Ontdek ons geheim: een uniek 'van schip tot winkel' productieconcept en een team van hooggekwalificeerde experts die vastbesloten zijn om buiten de gebaande paden te denken.

Qlima adviseert jou met passie om te kiezen voor Qlima Premium Quality Fuels, vooral in combinatie met een Qlima brandstofkachel met. Hiermee bereik je de ultieme warmtebeleving die je verdient. Qlima garandeert de hoogste kwaliteit, maximale efficiëntie en ongekend comfort, waardoor jouw warmte-ervaring ongeëvenaard wordt.

Maar dat is niet alles. Bij Qlima denken we constant aan het milieu. Neem bijvoorbeeld onze PET eco can, een innovatie die ervoor zorgt dat brandstofcans 100% recyclebaar zijn. Met oog voor duurzaamheid zetten we stappen om de wereld groener te maken, zonder concessies te doen aan de uitmuntende kwaliteit die je van Qlima verwacht. Kies voor de zekerheid van Qlima Premium Quality Fuels en ervaar warmte op het hoogste niveau!

Alle voordelen

  • check Vloeibare brandstof voor draagbare brandstofkachel
  • check Comfortabele warmte
  • check Praktische draagbeugel

Specificaties

Productnaam Extra 20L

EAN code 8713508708072

Model Extra

Kleur Oranje

Product type Paraffine

Gewicht - unit (kg) 16.5

Afmetingen (b x d x h) (mm) 235 x 260 x 445

Inbegrepen - afstandsbediening Nee

Land compatibiliteit Denemarken, Duitsland, Finland, Italië, Nederland, Polen, Slovenië, Tsjechische

Inhoud verpakking 20

Sluiting Kindveilige sluiting, TE Inductie verzegeling

ADR Niet van toepassing (hoog vlampunt)

Aromaten voor inkleuring (Spec.) 0.3

Vlampunt (Typ.) 68

Type Geanomatiseerde minerale olie

Aromaten voor inkleuring (spec.) 0.001

Gewicht - unit (kg) 16,50

Handleidingen en documentatie

Ontdek het gemak van Qlima! 

Onze hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar op diverse locaties, zowel online als in fysieke winkels. Of je nu de voorkeur geeft aan het comfort van online winkelen of liever persoonlijk advies en service krijgt in een winkel, Qlima is altijd binnen handbereik.