Info en support Ontvochtigers

Gratis 30 dagen ontvochtigen

Gratis 30 dagen ontvochtigenIn Nederland heeft ruim 1.5 miljoen huizen te maken met een vochtprobleem. Een Qlima luchtontvochtiger is de perfecte oplossing om vochtproblemen te bestrijden op een krachtige en permanente manier. Qlima biedt diverse typen ontvochtigers aan, zodat er voor elke ruimte een geschikt model te vinden is.

Ontvochtiger 30 dagen op proef

Met ruim 150.000 tevreden gebruikers en een hoge beoordeling voor de Qlima ontvochtigers bij de onafhankelijke website kieskeurig.nl worden de Qlima ontvochtigers zeer goed gewaardeerd. Zo goed zelfs, dat Qlima haar ontvochtigers 30 dagen op proef aanbiedt. Ben je niet tevreden met het resultaat van de ontvochtiger? Dan kan deze binnen 30 dagen worden geretourneerd. Qlima zal het aankoopbedrag restitueren, minus de transportkosten.

Neem de proef op de som

Wil jij een luchtontvochtiger uitproberen? Zoek dan een Qlima verkooppunt in de buurt of bezoek één van de webshops. 

undefined

 

Actievoorwaarden 30 dagen test

Stuur je schriftelijke klacht binnen 30 dagen na aankoop (samen met de aankoopbon) naar PVG International, Kanaalstraat 12 C, 5347 KM te Oss, t.a.v. de afdeling SSD Nederland. PVG neemt contact met je op voor het retourneren van de ontvochtiger. Let op: verpak de ontvochtiger (waar mogelijk) in de originele verpakking. Enkel onbeschadigde producten komen in aanmerking retour genomen te worden. PVG maakt het aankoopbedrag minus € 17,50 transportkosten binnen 2 weken over op je bankrekeningnummer.

Aanbevolen voor jou

Meest verkochte luchtontvochtigers

  1. Qlima D612 - Ideaal voor in de badkamer 
  2. Qlima DD208 white - Speciaal voor koude ruimtes
  3. Qlima D625 - Onze krachtpatser met de grootste capaciteit
  4. Qlima D630P - Stijlvol met ingebouwde waterpomp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de Qlima Nieuwsbrief