Info en support Ontvochtigers

Qlima Ontvochtiger Ideaal voor Vakantieverblijf

Qlima Ontvochtiger Ideaal voor VakantieverblijfHet vakantieverblijf is een plek waar je wilt kunnen ontspannen. Dan wil je niet onverwachts geconfronteerd worden met schimmel en muffe luchtjes. Vocht is dé grootste vijand van het vakantiehuis, de caravan of chalet. Met een Qlima ontvochtiger behoud je het hele jaar door een gezonde luchtvochtigheid.

Bekijk ons assortiment en vind de luchtontvochtiger die bij je past.

undefined

Hoe herken je vochtproblemen aan je vakantieverblijf?

 • Een muffe lucht
 • Wandbekleding die loslaat
 • Vochtige muren
 • Schimmelvorming
 • Condens op de ramen
 • Rottende balken of panelen
 • Ongedierte

Ga voor een duurzame oplossing

Misschien heb je geprobeerd het probleem te bestrijden met een chemische vochtvreter. De absorptiecapaciteit is echter te laag om langdurig effect te hebben. Daarnaast bestaat het gevaar dat de kleine opvangbak vol is en de chemische vloeistof in het vakantieverblijf komt. Een beter en veiliger alternatief is een elektrische ontvochtiger met een capaciteit tot wel 20 liter per dag. Deze heeft bovendien een overloopbeveiliging, mogelijkheid tot een permanente afvoer en een timerfunctie.

Meer informatie

Kies het juiste model

Qlima luchtontvochtigers zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten.

 • Het eerste type onttrekt dagelijks vele liters vocht door deze in het apparaat te condenseren. Het gecondenseerde water wordt opgevangen in een uitneembaar reservoir. Uiteraard met overloopbeveiliging en de aansluiting voor een permanente afvoer. Zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan.
 • Het tweede type ontvochtiger is speciaal voor gebruik bij lagere temperaturen. Ideaal gedurende het stallen van caravans en campers in de koudere perioden. Deze werkt door middel van een silicalaag en is in vergelijking met conventionele ontvochtigers nagenoeg onafhankelijk van de temperatuur in de ruimte. De maximale capaciteit is hierdoor zeer constant.

Test het zelf

Qlima is overtuigd van de kwaliteit van haar luchtontvochtigers. Daarom kun je gedurende 30 dagen het apparaat vrijblijvend testen. Hier lees je meer over de actie Gratis 30 dagen ontvochtigen.

Onze meest verkochte luchtontvochtigers

 1. Qlima D612 - Ideaal voor in de badkamer 
 2. Qlima DD208 white - Speciaal voor koude ruimtes
 3. Qlima D625 - Onze krachtpatser met de grootste capaciteit

 undefined