Paraffine Kristal

Paraffine

Kristal

Vloeibare brandstof voor draagbare brandstofkachel

Vloeibare brandstof voor draagbare brandstofkachel

Comfortabele warmte

Comfortabele warmte

Praktische draagbeugel

Praktische draagbeugel

Kristal 20L

Superieure kwaliteit en geurloos​

Ontdek de nieuwe standaard in vloeibare brandstoffen met Qlima Kristal - jouw ticket naar een wereld van geurloze, milieuvriendelijke en veilige warmte. Perfect voor thuis, op kantoor en overal waar je langere tijd wilt genieten van comfortabele warmte. Upgrade je verwarmingservaring vandaag nog met Qlima Kristal!
Vind een winkel

Beschrijving

Ontdek de ultieme brandstofervaring met Qlima Kristal, onze brandstof van A+++ kwaliteit.

Qlima Kristal biedt de perfecte combinatie van prestatie, veiligheid en milieuvriendelijkheid.
Dankzij het minimale gehalte aan aromatische koolwaterstoffen (slechts 0,007%) is Qlima Kristal nagenoeg geurloos, waardoor onaangename geuren tot het verleden behoren en je je kachel moeiteloos aan- en uit kunt zetten.

Een ander voordeel van deze vloeibare brandstof is de veiligheid ervan. Dankzij het zeer hoge vlampunt, boven de 70°C, weet je zeker dat het gebruik ervan betrouwbaar en risicovrij is. Bovendien is hij geschikt voor elk type brandstofkachel.


Qlima Premium Quality Fuels
Dompel jezelf onder in de absolute zekerheid van Qlima Premium Quality Fuels, de onbetwiste Europese marktleider op het gebied van kachelbrandstoffen. Met Qlima kies je niet alleen voor warmte, maar voor een ongeëvenaarde kwaliteit die ons tot de top van de brandstofindustrie brengt. Ontdek ons geheim: een uniek 'van schip tot winkel' productieconcept en een team van hooggekwalificeerde experts die vastbesloten zijn om buiten de gebaande paden te denken.

Qlima adviseert jou met passie om te kiezen voor Qlima Premium Quality Fuels, vooral in combinatie met een Qlima brandstofkachel. Hiermee bereik je de ultieme warmtebeleving die je verdient. Qlima garandeert de hoogste kwaliteit, maximale efficiëntie en ongekend comfort, waardoor jouw warmte-ervaring ongeëvenaard wordt.

Maar dat is niet alles. Bij Qlima denken we constant aan het milieu. Neem bijvoorbeeld onze PET eco can, een innovatie die ervoor zorgt dat brandstofcans 100% recyclebaar zijn. Met oog voor duurzaamheid zetten we stappen om de wereld groener te maken, zonder concessies te doen aan de uitmuntende kwaliteit die je van Qlima verwacht. Kies voor de zekerheid van Qlima Premium Quality Fuels en ervaar warmte op het hoogste niveau!

Alle voordelen

  • check Vloeibare brandstof voor draagbare brandstofkachel
  • check Comfortabele warmte
  • check Praktische draagbeugel

Specificaties

Productnaam Kristal 20L

EAN code 8713508708119

Model Kristal

Kleur Oranje

Product type Paraffine

Gewicht - unit (kg) 16

Afmetingen (b x d x h) (mm) 235 x 260 x 445

Inbegrepen - afstandsbediening Nee

Land compatibiliteit Denemarken, Duitsland, Finland, Italië, Nederland, Polen, Slovenië, Tsjechische

Inhoud verpakking 20

Sluiting Kindveilige sluiting, TE Inductie verzegeling

ADR Niet van toepassing (hoog vlampunt)

Aromaten voor inkleuring (Spec.) 0.007

Vlampunt (Typ.) 70

Type Mengsel van minerale oliën

Aromaten voor inkleuring (spec.) 0.00003

Gewicht - unit (kg) 16,00

Handleidingen en documentatie

Ontdek het gemak van Qlima! 

Onze hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar op diverse locaties, zowel online als in fysieke winkels. Of je nu de voorkeur geeft aan het comfort van online winkelen of liever persoonlijk advies en service krijgt in een winkel, Qlima is altijd binnen handbereik.