Mobiele geiser

PGWH 1010

Gaskachel

Gaskachel

Comfortabele warmte

Comfortabele warmte

Praktische draagbeugel

Praktische draagbeugel

Piëzo ontsteking

Piëzo ontsteking

Mobiele geiser 2-in-1 PGWH 1010 wit

Snel warm water buiten de deur

Altijd warm water bij de hand? Het is mogelijk met de Qlima mobiele geiser PGWH1010. Deze mobiele geiser is handzaam, gemakkelijk op te hangen en werkt op batterijen. Het enige dat je nodig hebt is een aansluiting voor water en een gasfles. Je draagt de geiser eenvoudig met het praktische handvat, dat ook dienst doet als ophangsysteem. Maar laat het compacte, lichtgewicht formaat van de PGWH 1010 je niet voor de gek houden, want deze gasgeiser heeft een vermogen van wel 5,5 liter water per minuut. Dat water verwarm je eenvoudig tot 60 °C. Dankzij de handige sproeikop en twee meter lange slang heb je een groot bereik. Die extra beweegruimte komt extra goed van pas als je bijvoorbeeld je auto wast.
Vind een winkel

Beschrijving

Compact design Een Qlima mobiele geiser is een uitkomst voor iedereen die graag buiten bezig is en warm water nodig heeft. Er is goed nagedacht over het design. De geiser heeft daarom niet alleen een multifunctioneel draag- en ophangsysteem, maar weegt ook maar vijf kg. Met afmetingen van nog geen 50 cm, neem je deze mobiele waterverwarmer dus eenvoudig overal mee naartoe. En omdat de geiser op batterijen werkt, heb je geen stopcontact nodig! Dat maakt de geiser ideaal voor bijvoorbeeld kamperen of een fietsvakantie. Zo heb je altijd warm water bij de hand. Gebruik van de mobiele geiser De Qlima mobiele geiser PGWH 1010 is geschikt voor gebruik buitenshuis. Gebruik de geiser niet in afgesloten ruimtes en campers of caravans. Voor de aansluiting van de geiser heb je slechts een waterleiding en gasfles nodig. En door de koppeling met stromend water, zit je nooit met een lege boiler! Let op: wanneer het buiten vriest kan de mobiele gasgeiser niet gebruikt worden. De PGWH 1010 geiser werkt op zowel butaangas als propaangas. De gastoevoer kan via een draagbare gasfles. De geiser gebruikt het gas om water razendsnel te verwarmen. Hierdoor is er een voortdurende toevoer van warm water tot 60 °C beschikbaar. De watertemperatuur bedien je eenvoudig met de knoppen en is af te lezen op het led-display. Piëzo-ontsteking De PGWH 1010 geiser is voorzien van een piëzo-ontsteking. Dit maakt de geiser veilig en makkelijk in gebruik. Verder werkt het apparaat op batterijen, waardoor je dus geen elektrische aansluiting of continue waakvlam nodig hebt. Uitschakelbeveiliging De geiser heeft een speciale uitschakelbeveiliging. Sluit je de watertoevoer af? Dan sluit de PGWH 1010 geiser automatisch de gastoevoer af. Dat maakt deze mobiele geiser extra veilig in gebruik. Montagemateriaal De PGWH 1010 geiser wordt geleverd met speciaal montagemateriaal (excl. gasleiding), een sproeikop en aansluitnippels voor gas en water. Voordelen van de Qlima mobiele geiser PGWH1010 Zeker weten of een mobiele geiser wat voor jou is? We zetten de voordelen van de Qlima PGWH 1010 voor je op een rijtje. • Altijd warm water tot 60 °C • Geen stopcontact nodig • Handzaam, lichtgewicht design • Met veilige piëzo-ontsteking en uitschakelbeveiliging • Inclusief montagemateriaal, sproeikop, aansluitnippels en slang De Qlima mobiele geiser PGWH 1010 is handig, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. Zo zit jij nooit zonder warm water, waar je ook bent.

Alle voordelen

 • Gaskachel
 • Comfortabele warmte
 • Praktische draagbeugel
 • Piëzo ontsteking
 • Instelbare temperatuur
 • Auto-stop functie
 • Inclusief bevestigingsmateriaal

Specificaties

Productnaam Mobiele geiser 2-in-1 PGWH 1010 wit

EAN code 8713508778051

Model PGWH 1010

Kleur Wit

Product type Mobiele geiser

Gewicht - unit 5

Afmetingen (b x d x h) 290 x 150 x 370

Energie klasse A+++

Inbegrepen - afstandsbediening Nee

Geluidsvermogen op (SWL) 61

Stappen verwarmingscapaciteit 2 (6800 / 10500 W)

Energie klasse A+++

Geschikt voor gastype Butaan, Propaan

Ontstekingstype automatisch

Gasdruk (min.) 28

Gasdruk (max.) 37

Verwarmingscapaciteit (max.) 10.5

Gasverbruik (max.) 0.76

Gasaansluiting 2-in-1-connector

Handgreep Ja

Verwarmingscapaciteit (min.) 6.8

Gasverbruik (max.) 763

Gas brandstofverbruik (min.) 494

Douchekop Ja

muurbeugel Ja

Batterij voltage 3

Batterie-hoeveelheid 2

Waterslang Ja

Waterdruk (max.) 10

Waterdruk (min.) 0.2

Vlam uit bescherming Ja

Watertemperatuur (max.) 60

Vermogen (/\t=25°C verwarming) 5.5

Drainage functie Ja

Onmiddellijke verwarming Ja

Verwarmingscapaciteit (max.) 10500

Verwarmingscapaciteit (min.) - in Watt 6800

Handleidingen en documentatie

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen

 • Gaskachel Gaskachel
 • Comfortabele warmte Comfortabele warmte
 • Praktische draagbeugel Praktische draagbeugel
 • Piëzo ontsteking Piëzo ontsteking
 • Instelbare temperatuur Instelbare temperatuur

Ontdek het gemak van Qlima! 

Onze hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar op diverse locaties, zowel online als in fysieke winkels. Of je nu de voorkeur geeft aan het comfort van online winkelen of liever persoonlijk advies en service krijgt in een winkel, Qlima is altijd binnen handbereik.