Ontvochtiger DD 808

Ontvochtiger

DD 808

Ontvochtiger

Ontvochtiger

Uitstekende prestaties in koude ruimtes

Uitstekende prestaties in koude ruimtes

Hygrometer

Hygrometer

Timerfunctie

Timerfunctie

Ontvochtiger DD 808 wit

Luchtontvochtiger voor koude ruimtes

De Qlima DD 808 is een luchtontvochtiger en luchtreiniger in één! Geschikt voor kelders en garages. Een koude ruimte betekent meestal ook een vochtige ruimte. Doe je hier niks aan, dan ervaar je binnen de kortste keren de ongemakken van vocht. Denk bijvoorbeeld aan schimmel, vervorming van hout of laminaat en zelfs gezondheidsrisico’s. Niet alle luchtontvochtigers werken optimaal in koudere ruimtes, zoals kelders, caravans, garages en boten. De Qlima luchtontvochtiger DD 808 wel! Wat zijn de voordelen van de Qlima luchtontvochtiger DD 808? • Werkt optimaal in ruimtes kouder dan 15 graden Celsius • Ingebouwde hygrometer om de luchtvochtigheid te checken • Een handige timerfunctie • Solide ontwerp voor lange levensduur • Drie ventilatorsnelheden
Vind een winkel

Beschrijving

Krijg je die akelige muffe geur niet weg uit je kelder? Of word je tijdens je vakantie iedere ochtend wakker met condens op de ramen van je caravan? Misschien heb je zelfs schimmelplekken aangetroffen op de kartonnen dozen in de garage. Dat kan maar één ding betekenen: vocht! Luchtontvochtigers die goed werken in bijvoorbeeld de slaapkamer, zijn zelden geschikt voor koudere plekken. Is de ruimte die je wilt ontvochtigen kouder dan 15 graden Celsius? Dan heb je een speciale adsorptie ontvochtiger nodig, zoals de Qlima luchtontvochtiger DD 808. Hoe werkt een adsorptie ontvochtiger? De Qlima luchtontvochtiger DD 808 is een krachtige adsorptie ontvochtiger, waardoor dit apparaat zeer geschikt is voor koudere ruimtes. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste luchtvochtigheid instellen, de DD 808 doet de rest! De ventilator trekt lucht aan, die vervolgens door een draaiende schijf van silica gel wordt geblazen. Deze schijf neemt het vocht uit de luchtstroom op, waardoor de uitgeblazen lucht niet meer vochtig is. Een deel van de draaiende schijf wordt continu verwarmd, zodat het opgenomen vocht verdampt. Zodra deze waterdamp weer afkoelt, vindt condensatie plaats en vangt het reservoir het vocht op. Deze cyclus blijft zich herhalen. Luchtontvochtiger en luchtreiniger De Qlima luchtontvochtiger DD 808 houdt de luchtvochtigheid in koudere ruimtes op peil, zo voorkom je een hoop narigheid! Voor nog meer woongenot is de DD 808 óók een luchtreiniger. Met een ingebouwd luchtfilter trekt het apparaat kleine en grote vuildeeltjes aan. Dit verbetert de luchtkwaliteit, vermindert allergieën en frist de ruimte op. Dit is zeker in kleinere ruimtes, zoals een caravan of kajuit, geen overbodige luxe. Adsorptie ontvochtiger voor de kelder of garage Veel luchtontvochtigers werken optimaal bij kamers waar de temperatuur hoger ligt, zoals de slaapkamer of woonkamer. Heb je een ontvochtiger nodig voor je kelder of garage? Daar zijn deze apparaten in de meeste gevallen niet geschikt voor. De Qlima luchtontvochtiger DD 808 is een speciale adsorptie ontvochtiger en presteert daarom optimaal in ruimtes onder de 15 graden Celsius. Kelders of garages kunnen zeker in de wintermaanden flink afkoelen en overtollig vocht aantrekken. Met de DD 808 voorkom je ook bij lage temperaturen schade door vochtproblemen. Goed om te weten De Qlima luchtontvochtiger DD 808 werkt het beste in ruimtes tot 75 m³. Bij een plafond van 2,5 meter is dat ongeveer 30 m². Het apparaat kan op een dag ongeveer 8 liter vocht uit de lucht halen. Zodra het reservoir na ongeveer 2 liter vol zit, gaat deze automatisch uit. Het is ook mogelijk om een afvoerslang aan te sluiten om het vocht af te voeren, dan hoef je tussendoor het reservoir niet te legen. Ben je op zoek naar een goede luchtontvochtiger die optimaal werkt in warmere ruimtes, zoals de slaapkamer of het washok? Neem dan eens een kijkje bij de D8 serie van Qlima.

Alle voordelen

 • Ontvochtiger
 • Uitstekende prestaties in koude ruimtes
 • Hygrometer
 • Timerfunctie
 • Ingebouwde afvoerpomp
 • Plug&play

Specificaties

Productnaam Ontvochtiger DD 808 wit

EAN code 8713508793054

Model DD 808

Kleur Wit

Product type Ontvochtiger

Gewicht - unit 8.6

Afmetingen (b x d x h) 358 x 213 x 537

Timer-functie Ja

Ontdooifunctie Ja

Slaapstand Nee

Inhoud tank 2

Beschermingsklasse IPX0

Ventilatorstanden 3

Inbegrepen filters PET

Inbegrepen - afstandsbediening Nee

Geluidsvermogen op (SWL) 40

Doorlopende afvoerslang Ja

Turbo-functie Nee

Automatisch herstarten Ja

Afneembare watertank Ja

Energieverbruik - ontvochtigingsmodus bij 30 ° c/80% RH 0.61

Hygrostaat Ja

Luchtstroom - normaal 180

Timerinstelling (max.) 8

Luchtstroom - stille modus 180

Voor ruimtes tot 50 - 75

Geschikt voor oppervlakten 20 - 30

Handleidingen en documentatie

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen

 • Ontvochtiger Ontvochtiger
 • Uitstekende prestaties in koude ruimtes Uitstekende prestaties in koude ruimtes
 • Hygrometer Hygrometer
 • Timerfunctie Timerfunctie
 • Ingebouwde afvoerpomp Ingebouwde afvoerpomp
 • Plug&play Plug&play

Ontdek het gemak van Qlima! 

Onze hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar op diverse locaties, zowel online als in fysieke winkels. Of je nu de voorkeur geeft aan het comfort van online winkelen of liever persoonlijk advies en service krijgt in een winkel, Qlima is altijd binnen handbereik.