Waarom Qlima?

De kwaliteit van lucht in huis is een bepalende factor voor het welzijn van jou en je gezin. De temperatuur, vochtigheid, zuiverheid, geur, circulatie en het zuurstofgehalte van de lucht beïnvloeden onze zintuigen en bepalen onze gemoedstoestand. Qlima wil mensen helpen het klimaat in huis zodanig te verbeteren dat ze zich comfortabel voelen. 6 belangrijke redenen om voor Qlima te kiezen hebben we voor je op een rij gezet.

Expert in klimaatbeheersing

Qlima is marktleider binnen Europa in mobiele kachels en mobiele airco’s. Als specialist bieden wij u een compleet assortiment en werken wij voortdurend aan innovaties op het gebied van techniek en design. Zo hebben we in de loop der jaren waardevolle kennis en een goede naam opgebouwd, vooral ook door onvoorwaardelijk te kiezen voor duurzame, kwalitatieve oplossingen.

 

Meer dan 35 jaar actief

Al meer dan 35 jaar richt Qlima zich op klimaatbeheersing in huis. De oprichter kwam in 1980 min of meer bij toeval in aanraking met Zibro Kamin, een verplaatsbare kachel voor huishoudelijk gebruik. Al snel bleek echter de enorme potentie van het product. In de jaren daarna groeit het merk uit tot specialist en totaalleverancier van producten en diensten ter verbetering van het binnenhuisklimaat.
 

Ruim 20 miljoen producten verkocht

Door onze kennis en adviezen consequent uit te dragen en te blijven investeren in relevante innovaties, neemt Qlima een vooraanstaande positie in binnen Europa. Qlima wordt momenteel in ruim twintig Europese landen verkocht via circa 15.000 dealers. Dealers worden goed geïnformeerd en kunnen uitleg geven aan consumenten. Zo hebben reeds meer dan 20 miljoen producten de weg naar de consument gevonden.

Uitvoerige producttesten

Qlima beschikt over een eigen Product Development Group (PDG). Deze afdeling heeft specifieke knowhow over de producten en streeft naar unieke productvoordelen, een onderscheidend design en optimale afstemming met de Europese markt, uiteraard conform de geldende wetgeving en veiligheidsnormen. Voor het toezicht op en de bewaking van de technische specificaties werkt Qlima samen met externe deskundigen en grote Europese keuringsinstituten zoals TÜV, KEMA, TNO, KIWA, LNE, CERTITA en IMQ. Certificaten zoals bijvoorbeeld CE, NF en GS zijn voor Qlima vanzelfsprekendheden. Al onze producten hebben de wettelijk vereiste testen doorstaan. Daarom kan en garantieperiode van 2 tot 4 jaar worden verleend.
 

Deskundige klantenservice

Op de site zijn de veel gestelde vragen beantwoord door Qlima. Natuurlijk is de eigen deskundige Qlima klantenservice voor de meest uiteenlopende vragen bereikbaar. Dit kan per e-mail, per fax en telefonisch. Ook de dealers worden goed geïnformeerd over de producten en kunnen vaak direct antwoord geven op de meest uiteenlopende vragen.
 

Uitgebreide documentatie

Qlima zorgt voor een heldere informatievoorziening richting consumenten. Een heldere website waar uitgebreide product- en achtergrondinformatie te vinden is over het huidige assortiment en over klimaatbeheersing in het algemeen. Maar ook product- en technische informatie over producten verkocht in het verleden, denk daarbij aan handleidingen die altijd beschikbaar blijven. Elk seizoen ontwikkelt Qlima nieuwe brochures met daarin de laatste ontwikkelingen, vraag ernaar bij de dealer of print deze via de website.De kwaliteit van lucht in huis is een bepalende factor voor het welzijn van de mens. De temperatuur, vochtigheid, zuiverheid, geur, circulatie en het zuurstofgehalte van de lucht beïnvloeden onze zintuigen en bepalen onze gemoedstoestand. Qlima wil mensen helpen hun klimaat zodanig te beïnvloeden dat ze zich comfortabel voelen. Zes belangrijke redenen om voor Qlima te kiezen hebben we voor u een rijtje gezet.

 

Over Qlima

Al meer dan 35 jaar klimaatspecialist

Profiel van een merk met visie

Uitstekende kwaliteit voor de beste prijs

2 tot 4 jaar garantie

Qlima dealerbeleidundefined