Qlima Premium Club

Doe mee met ons loyaliteitsprogramma
en spaar met je Qlima Points voor gratis
accessoires en hoge kortingen op onze
brandstof en kachels! 

Hoe werkt het?

Sparen gaat snel en is heel eenvoudig! Een 20L can Qlima Kristal levert 2 punten op, een 20L can Extra 1 punt. De spaarwaarde van een can kan oplopen tot ruim € 4,-. Zo zijn de Qlima Premium Quality Fuels niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook nog eens heel voordelig! 

Waar vind je de punten?

Vanaf het winterseizoen 2021 - 2022 vind je het spaarpunt aan de binnenzijde van de plastic sleeve om de brandstofcan in de vorm van een QR code. Knip deze code uit.
Binnenkort zal het spaarprogramma gedigitaliseerd worden voor extra gemak. 

Hoe verzilver je Qlima Points? 

 1. Verzamel het benodigde aantal Qlima Points.
 2. Download de actuele spaarkaart
 3. Vul de spaarkaart volledig in, en onderteken deze. Stuur deze samen met de spaarpunten op naar:

  Qlima
  o.v.v. Qlima spaarprogramma
  Postbus 96
  5340 AB Oss

 4. Maak het corresponderende bedrag over op rekeningnummer NL09 ABNA 0558042465 onder vermelding van je naam, adres en postcode.
 5. Na ontvangst van de volledig ingevulde spaarkaart en het corresponderende bedrag op het bankrekeningnummer, verzenden wij het product van je keuze binnen 3 weken.


Actievoorwaarden

 • Je ontvangt 2 Qlima Points bij een 20L can Qlima Kristal, en 1 Qlima Point bij een 20L can Qlima Extra. 
 • Tegen inlevering van een volledig ingevulde en ondertekende spaarkaart en het benodigde aantal spaarpunten, ontvang je het (kortings)product van je keuze.
 • Producten worden toegezonden zodra het corresponderende bedrag is overgemaakt op bankrekeningnummer NL09 ABNA 0558042465 onder vermelding van de naam van de consument, het adres en de postcode.
 • De korting wordt berekend over de geldende consumentenadviesprijzen.
 • Actuele kortingen / spaarcadeaus worden op Qlima.nl gepresenteerd. Aan overige uitingen betreffende het spaarprogramma kunnen geen rechten ontleend worden. De geselecteerde spaarcadeaus / kortingen gelden zo lang de voorraad strekt.
 • Na toezending van de Qlima Points en het corresponderende bedrag, worden de producten binnen 3 weken aan het opgegeven adres verzonden.
 • Qlima Points zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
 • Onvolledige spaarkaarten worden niet in behandeling genomen. Qlima Points worden in dit geval niet geretourneerd.
 • Aankoopbewijzen van de Qlima brandstof en / of kachel kunnen ter controle opgevraagd worden.
  PVG behandelt de aan haar verstrekte gegevens strikt vertrouwelijk. Deze worden niet ter beschikking gesteld aan derden.
 • PVG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden en/of het spaarprogramma tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 • In geval van fraude behoudt PVG zich het recht voor om deelname uit te sluiten.
 • PVG is niet aansprakelijk voor eventuele zet- of drukfouten


Voor alle vragen, opmerkingen en/of klachten met betrekking tot het spaarprogramma, kun je contact opnemen met onze klantenservice