Assortiment - Kachel brandstoffen

Kachelbrandstoffen

PREMIUM QUALITY FUELS

Met meer dan 30 jaar ervaring is Qlima de Europees marktleider in kachelbrandstoffen. Vanuit de eigen fabriek in Gent wordt het ruwe materiaal verwerkt tot de schoonste, meest efficiënte brandstof met de beste prestaties op de markt.

Kies voor kwaliteit

Alle Qlima brandstoffen zijn uitvoerig getest door onafhankelijke laboratoria. In de markt zijn diverse alternatieven verkrijgbaar. Niet allemaal even veilig en
geurloos, blijkt uit testen. Let voor een veilig en comfortabel gebruik op een vlampunt van > 65ºC en een zo laag mogelijk aromatengehalte (< 0,3%). Met Qlima Premium Quality Fuels ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het hoogste comfort. Alle Qlima Premium Quality Fuels leveren uitmuntende prestaties.

Milieubewuste keuze

Gedurende het ontwikkelingsproces wordt niet alleen naar de brandstof gekeken, maar ook naar de verpakkingen. Zo biedt Qlima haar brandstof aan in 100% recycleerbare eco-cans van PET. En de verpakkingen worden in de eigen fabriek geblazen, dit beperkt de transportkosten van grondstoffen.

Houdbaarheid

Alle Qlima fuels zijn één jaar houdbaar. Zorg ervoor dat de de dop altijd goed op de fles gedraaid is zodat de brandstof niet vervliegt. Bewaar de brandstof op een koele plek.